ایده سفره خانه سنتی

طرح سفره خانه سنتی

در این مطلب می خواهیم به ایده سفره خانه سنتی بپردازیم، باتوجه به اهمیت سفره خانه ها و رسالت خطیری که این مکان ها در حفظ و تداوم فرهنگ ایرانیان برعهده دارند لازم و ضروری به نظر می رسد تا چنین مکان هایی را هدایت و حمایت کنیم و مسئولان ذیصلاح خصوصاً در سازمان میراث فرهنگی به فکر رونق هرچه بیشتر سفره خانه ها و قهوه خانه های سنتی باشند، چون هرگونه آسیبی که متوجه این مکان ها شود قطعاً گوشه ای از فرهنگ و تاریخ ایرانی را خدشه دار می کند.
برخی معیار های مورد لحاظ در سفره خانه سنتی عبارتند از طبخ و عرضه غذاهای سنتی همراه با آداب و سنن مرتبط با آن، احیای میراث معنوی و حفظ و اشاعه آن از طریق معماری و موسیقی سنتی محورهای اساسی طرح ساماندهی ودرجه بندی فعالیت سفره خانه های سنتی به حساب می آید.

ایده سفره خانه سنتی

در این اماکن معماری صفوی و غذاهای سنتی و اصیل ایرانی ارائه میشود که بدون شک با استقبال خوبی از سوی گردشگران داخلی و خارجی مواجه می شود و در جذب گردشگر می تواند موثر باشد، سعی خواهد شد در این سفره خانه ها غذاهای محلی نیز به مراجعه کنندگان عرضه گردد، در مجموع سعی خواهد شد فضایی به وجود آید که مردم در عین لذت بردن از غذا اندکی هم به اصالت و هویت ایرانی و پیشینه های تاریخی نزدیکتر شوند.

برخی خدمات قابل ارائه :
• پذیرایی فردی یا گروهی در سفره خانه سنتی و آلاچیق و همچنین پذیرایی در محوطه مصفای مجتمع
• ارائه خدمات پذیرایی و سروغذا بیرون از مجتمع به سفارش مشتری
• ایجاد مجموعه ای کامل و مدرن مبتنی بر آخرین دستاوردهای معماری سنتی
• ارائه خدمات متمایز و متنوع
• تجهیز مجموع به آخرین امکانات رفاهی و ارائه خدمات متنوع
• برنامه ریزی جهت پذیرایی از میهمانان و ارائه ممتاز خدمات در سطح منطقه
میزان سرمایه ثابت :1 میلیارد تومان
نرخ بازده داخلي (IRR) : بیست و هشت درصد
دوره برگشت سرمايه (PP) : سه سال

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *